Het team bij de hoedenmaker

De Hoedenmaker bestaat uit een samenwerking tussen Marcel en Dirk-Jan. Door perfecte afstemming weten ze samen een top product af te leveren. De heren vullen elkaar goed aan en tillen zo de Hoedenmaker en de hoeden tot een internationaal hoog niveau.

Dirk-Jan samen met Marcel zijn de hoedenmakers

Marcel en Dirk-Jan doen alles samen, Dirk-Jan maakt dan wel de hoeden maar Marcel richt de winkel in, ontwerpt de website en onderhoudt het klantencontact. Hij zorgt ervoor dat Dirk-Jan de ruimte heeft om alle hoeden te maken, zonder zich al te veel over het bedrijfsmatige druk te hoeven maken. De bezoeken bij opdrachtgevers en evenementen worden altijd samen gedaan. De Hoedenmaker bestaat dan ook echt uit 2 personen, ook al doet de naam anders vermoeden.

Het allerbelangrijkste in deze goede samenwerking is eerlijkheid en vertrouwen. Ze geven elkaar de ruimte om te ontplooien en laten elkaar doen waar hij goed in is. “De afgelopen 5 jaar hebben wij al veel mooie momenten gehad: hoeden gemaakt voor de band Di-rect, de 1e prijs gewonnen bij een hoedenontwerpwedstrijd in Beijing, hoeden gemaakt voor Prinsjesdag en meerdere hoeden gemaakt voor een bekend mode-duo in Parijs. Alles wat wij samen tot nu toe hebben bereikt hebben we vooral aan elkaar en onszelf te danken.”