Hands of Fatima

Fatima Oulad Thami is oprichter van het bedrijf Hand of Fatima. Hand of Fatima staat bekend om haar uitzonderlijke kwaliteiten en specialiteiten in het zetten van henna. Al vanaf jongs af aan is Fatima bezig met henna en haar doel is om de henna cultuur naar een volgend niveau te tillen.

Diensten van Hand of Fatima

Fatima biedt met de Hand of Fatima verschillende vormen van Henna aan. Hieronder staan de verschillende vormen uitgelegd.

Harossa Henna

Harossa henna of bruids henna

Harossa is het Marokkaanse woord voor bruid. Bruidshenna is een bijzonder ritueel dat bij diverse bevolkingsgroepen een belangrijk onderdeel van de bruiloft vormt. Hand of Fatima biedt, voorafgaand aan de daadwerkelijke hennadag, een vrijblijvend bruidsconsult. Hierin worden wensen van de aanstaande bruid en mogelijkheden besproken.

Elke bruid heeft haar eigen ideeën over hoe haar bruidshenna er uit moet komen te zien, vol en lekker druk of juist sierlijk en minimaal. Bij Hand of Fatima kan de bruid uit een keur aan stijlen haar keuze maken.

Anissa Henna

Anissa het arabische woord voor vrouwen duidt in dit geval op een hennaviering uitsluitend voor vrouwen. Van oorsprong is henna aanbrengen een echte vrouwenaangelegenheid, die soms wel een dag of nacht kan duren. De henna heeft lang nodig om in te trekken, genoeg tijd dus om bij te kletsen.

Haflah Henna

De betekenis van "Haflah"? Natuurlijk, dat is "feest". Rinkelende muntjes, opzwepende musiqa, sierlijke danseressen, sieraden van henna en koekjes van amandel....... een Arabische "Haflah" is niet compleet zonder henna, muziek, dans en lekker eten.

Haflah Henna is onder andere heel erg leuk bij onder andere:

  • Kinderfeestjes;
  • Vrijgezellenfeestjes
  • Themafeestjes

Hand of Fatima verandert elk kinder- en vrijgezellenfeest in een Arabische "Haflah" of voegt een Oosterse dimensie toe aan een themafeest.

Mamma Henna

Mama Henna

Een hennaversiering op de zwangere buik om de zwangerschap op een bijzondere manier te vieren. Henna wordt van oudsher gebruikt tijdens rituelen die plaatsvinden op belangrijke momenten in het leven van een vrouw, zoals bijvoorbeeld op een bovengenoemde hennadag. De hennasessie wordt gekenmerkt door rust, ontspanning en stil staan bij het moment. De henna-pasta betsaat uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is veilig voor moeder en kind.

Contact opnemen met Fatima

Neem contact op via de Contactpagina van Fatima voor een Harossa Henna boeking of het aanvragen van informatie.

Maak alstublieft een selectie uit een van de bovenstaande categorieën.