De verhalen van Synus-fietsers

Lees hier de verhalen van Synus-fietsers die Chris met ons wilde delen. Zijn racefietsen gaan de hele wereld over en daarmee dus ook wereldwijde aandacht en bewondering voor zijn handwerk.

“Ik krijg vaak foto’s van klanten die met hun Synus ergens onderweg zijn in de wereld. Vanuit Amerika, Canada, IJsland, Schotland, Alpen, Dolomieten; je kan het zo gek niet bedenken of ik heb er foto’s van. Erg leuk om te zien dat mensen ‘genieten van fietsen’.

Wat ik ook altijd leuk vind zijn de reviews in magazines. Zo heeft Fiets sport magazine de Synus Divo na een test omschreven als ‘dream machine’ en heeft FIETS de mountainbike Synus Mudr met een zeer positieve recensie getest. Ook profielrenners als Leon van Bon komen bij mij over de vloer. Die kunnen de Synus pas echt eens goed aan de tand voelen.

De mooiste belevingen zijn toch wanneer ik een tocht fiets met veel deelnemers, dan wordt ik altijd wel een paar keer aangesproken over mijn eigen Synus Nova. Dit hoor ik gelukkig ook veel van klanten. Laats was er nog iemand die op de top van de Alpe d’Huez staande werd gehouden om zijn Synus te bekijken. Dat is toch mooi man!”

Handgemaakte racefietsen synus Nederlands ambacht

Maak alstublieft een selectie uit een van de bovenstaande categorieën.