Onze diensten

EIGEN UNIEKE PAGINA

Op Mijn Ambacht krijgt ieder ambachtslied zijn eigen unieke pagina. Deze pagina biedt alle mogelijkheden om uw ambacht, uw producten en uzelf te introduceren. U kunt de journalisten van Mijn Ambacht laten schrijven over uw vak, uzelf en uw werkplaats laten fotograferen en uw producten vakkundig laten beschrijven. Zo wordt iedere pagina weer een nieuwe eyecatcher!

Mijn Ambacht ambachten online

VERBETERING ONLINE VINDBAARHEID

Als lid van Mijn Ambacht werkt u middels twee sterke methodes aan de verbetering van uw online vindbaarheid. Op de eerste plaats zult u uw vindbaarheid vergroten daar u op de website vermeldt staat en bezoekers u kunnen vinden tussen de rest van de Nederlandse ambachtslieden. Daarnaast zult u merkbaar uw online vindbaarheid binnen de meest gebruikte zoekmachines verbeteren door samen met ons te richten op specifieke zoekwoorden.

Mijn Ambacht vindbaarheid vergroten

EXCLUSIEVE SELECTIE AMBACHTSLIEDEN

Als ambachtslied bent u onderdeel van een exclusief gezelschap aan Nederlandse ambachtslieden. Alle ambachtslieden op Mijn Ambacht zijn zorgvuldig geselecteerd en voor nieuwe toetreders geldt een strenge selectie. Ieder ambachtslied dient een specialist te zijn binnen zijn/haar ambacht en met zijn/haar toevoeging een versterking te zijn voor de website.

Mijn Ambacht ambachtslieden online

DIRECT CONTACT CONSUMENTEN

Met een eigen profiel op Mijn Ambacht kunt u direct in contact komen met geïnteresseerde consumenten die uw pagina bezoeken. De consument kan rustig te tijd nemen om uw profiel te bekijken en meer te leren over uw werkwijze, uw ambacht en u als persoon! Wij zullen er alles aan doen om voor de bezoeker een zo helder mogelijk beeld van u en uw ambacht te schetsen. Hierdoor zal de drempel worden verlaagd tot het stellen van vragen of zelfs het indienden van directe opdrachtverzoeken.

Contact met ambachtslieden

UNIEKE JOURNALISTIEKE ARTIKELEN

Alle teksten op Mijn Ambacht zijn uniek en worden geschreven door een van de velen journalisten werkzaam voor Mijn Ambacht. Deze journalisten hebben allemaal ruime ervaring met het schrijven over ambacht gerelateerde onderwerpen. De uiteindelijke teksten zijn dan ook informatief alsmede doelgericht. De meeste teksten worden namelijk specifiek geschreven om op specifieke zoekwoorden beter gevonden te worden in de meest gebruikte zoekmachines.

Online SEO teksten ambacht