Op maat gemaakte racefiets

Beste Herman en Dave,


Nog een laatste bericht en dan stop ik er even mee.

Ik heb de afgelopen week elke dag op mijn op maat gemaakte racefiets gezeten en hij zit echt onwaarschijnlijk comfortabel, dat zal het maatwerk wel zijn. Iedere rit was weer een verassing in mijn performance en daarmee telkens weer een klein feestje.

Het is zo’n strakke racefiets en wat een snelheid zit er in! De zadelhoogte is hartstikke fijn en ook de stand van de voetplaatjes is goed afgesteld. Ik zit zeg maar voor het eerst 100% perfect op mijn racefiets. Ik voel echt dat de racefiets op maat gemaakt is en aangepast op de verschillende lengtes van in lichaam.

Ik vind het dan ook oprecht een wonder hoe jullie de racefiets hebben gebouwd. Tijdens het fietsen merk ik namelijk een groot verschil met mijn vorige racefiets. Deze Beauty is merkbaar super stijf en sterk, maar toch weet hij alle hobbels en oneffenheden in de weg goed te absorberen.

Het is echt honderd keer comfortabeler dan mijn oude carbon frame! Zo veel rust in de bochten en op de hobbelige stukken.. Ongelofelijk!

Nou goed heren, nu laat ik het hier maar even bij. Ik wil jullie natuurlijk niet te veel veren in de reet steken.

Hartelijke groet,

Iskander Haverkate

Op maat gemaakte stalen racefiets

Je eigen op maat gemaakte racefiets

Vader en zoon Herman en Dave Braun maken volledig op maat gemaakte racefietsen van staal. Een op maat gemaakte racefiets zorgt ervoor dat je complete lichaam benut wordt tijdens een rit en het maximale uit iedere spier wordt gehaald op de meest efficiënte manier.

Ook kan een op maat gemaakte racefiets ervoor zorgen dat blessures worden voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blessures die kunnen ontstaan doordat de fietshouding niet optimaal is. Helaas komen veel wielrenners hier pas achter als het al te laat is.

Laat het ons weten als je interesse hebt voor een op maat gemaakte racefiets, dan brengen wij de graag in contact met de mannen van staal!

Ambachtslieden