Chef-kok Arne Ramak

Als chef-kok levert Arne Ramak een emotie die alle zintuigen stimuleert. Het gaat over het leveren van een totaalpakket, waarbij goede smaken, kwaliteitsproducten en de schoonheid van iedere verschijning op het bord voor de totale culinaire beleving zorgen.

Kopshouten snijplank

Graag omschrijf ik mezelf als een liefhebber van SMAAK en een culinair creatieveling. Ik wil graag mensen blij maken, verwonderen met datgeen waar mijn passie ligt; het culinaire speelveld. Met AR. heb ik de vrijheid dit te doen en creëer ik een veelzijdige culinaire waarde, door onder eigen titel Nederlandse culinaire ondernemers ondersteuning te bieden.

Zo zet ik mijn kennis en expertise in door mee te denken in culinaire vraagstukken, te luisteren naar behoeften en deze vervolgens om te zetten naar inspiratie, menu’s, toepasbare concepten of begeleiding. Door mijn brede pallet aan culinaire disciplines te combineren met zakelijk inzicht weet ik een overtreffende gastronomische ervaring voor de gast (en daarmee een beter rendement voor de ondernemer) te realiseren. En dàt betekent vreugde voor mij.

Het ambacht van de chef-kok

Ambacht is voor mij producten of diensten uniek maken door er mijn eigen draai aan te geven; een combinatie van authenticiteit en vernieuwing. In mijn geval betekent dit vooral het blij mogen maken van mensen met een culinaire beleving. Ze te verwonderen met datgeen waar mijn passie ligt. Echte vreugde vind ik dan ook in goede smaken en goed eten. Graag zou ik dit met zo veel mogelijk mensen willen delen.