DEEF Lighting

Is eigenaar van DEEF Lighting. Bij DEEF Lighting kan je jouw eigen unieke DEEF lamp samenstellen, met een keuze uit verschillende vintage gloeilampen, een retro of moderne fitting en verschillende snoerkleuren. Evelien monteert alle onderdelen met de hand tot een ouderwets gezellige maar hippe sfeerlamp.

Hoe het begon

Het begon allemaal op vakantie in Kaapstad, Zuid Afrika. Ik was samen met mijn vriend in een klein boetiekje en wij zagen daar een aantal grote ouderwetse Edison gloeilampen aan een rek hangen. We waren op slag verliefd, en wilden de gloeilamp perse hebben. Terug in Nederland gingen we op zoek naar een geschikte fitting, snoer en stekker om de perfecte lamp te creëren. Zo enthousiast als wij waren, zo weinig plekken waren er in Nederland die dit verkochten. Daarom ben ik zelf aan de slag gegaan en heb ik mijn ideale ouderwets gezellige lamp compleet gemaakt met een speciale fitting en modern snoer. Na veel positieve reacties grapte mijn vriend dat ik ook voor andere mensen lampen moest gaan maken. Dit idee bleef hangen, en afgelopen zomer heb ik de knoop doorgehakt en om DEEF Lighting te beginnen.

Het concept

Op onze website kun je jouw eigen unieke lamp samen stellen, kies je favoriete lichtbron, snoer en fitting, geen keuze is te gek. Ik ga dan direct aan de slag om jouw unieke sfeerverlichting te realiseren zodat je deze een paar dagen later thuis kunt ophangen. Voor grotere projecten doe ik zelfs nog een stapje extra, samen met jou zal ik er voor zorgen dat we de sfeer creëren die jij voor ogen hebt.

DEEF Lighting