De ambachtsvrouw

Evelien is een toekomstig architect, met een grote passie voor ontwerpen. Ze is net begonnen aan een master architectuur bij de Technische Universiteit Eindhoven, en wist al vanaf jongs af aan dat ze later iets met haar creativiteit wilde gaan doen. Met DEEF Lighting heeft ze de kans gevonden om haar technische achtergrond en creatieve geest te combineren.

Ontwerpster

Er is niets wat mij gelukkiger maakt dan ontwerpen, dingen creëren en andermans dromen verwezenlijken. Als ik zelf écht iets nodig heb, (lees: graag wil hebben), maar het niet exact te koop is zoals ik het wil hebben, dan maak ik het zelf. Daarom zijn nu bij ons thuis de salontafel, schilderijen, nachtkastjes, tv meubel en zelfs de kussens precies zoals ik ze wil hebben. Een van mijn projecten was het maken van mijn perfecte gezellige retro design lamp, en zo is het DEEF Lighting concept geboren. Omdat ik zo veel energie haal uit het realiseren van andermans dromen, heb ik besloten deze unieke lampen voor iedereen te gaan maken. Met DEEF Lighting wil ik mensen de kans geven iets unieks te realiseren voor een schappelijke prijs. Zijn er speciale wensen, dan doe ik niets liever dan samen met de klant ontdekken wat het beste bij hem of haar past. Onder het genot van een lekkere kop thee kom ik persoonlijk langs om een ontwerp te maken.

Ambachtsvrouw Evelien Florijn

Toekomst

Mijn droom voor DEEF Lighting is om een werkplaats met café te openen. In dit café kan ik de mensen ontmoeten voor wie ik dit allemaal doe. Aan de balie ontwerp en bestel je jouw perfecte DEEF lamp, deze wordt vervolgens in de werkplaats gemaakt terwijl jij een kopje koffie of thee drinkt in het café. Je DEEF is binnen een half uur klaar om mee te nemen. Het café is natuurlijk ook een prachtige showroom voor onze lampen, en later misschien nog wel meer dan alleen lampen.