Maas en Achttienribbe Vioolbouw

Maas en Achttienribbe Vioolbouw is een samenwerking tussen Bas Maas en Chaim Achttienribbe, gevestigd in Amsterdam en actief sinds 2014. De heren bieden een totaalpakket voor diverse strijkinstrumenten, want zowel nieuwbouw, restauratie als reparatie is hier mogelijk.

Aan de Hemonystraat te Amsterdam wordt hard gewerkt en met liefde het ambacht van vioolbouwer beoefend. Hier kunt u terecht voor violen, alten en celi. Ook voor strijkstokken, snaren, kisten en accessoires kunt u bij de heren terecht.

Beide heren zijn afgestudeerd aan de Engelse Newark School of Violinmaking en bieden daarnaast ieder nog hun eigen persoonlijke expertise. Zo richt Bas zich voornamelijk op de nieuwbouw van violen en Chaim op de restauratie en reparatie van strijkinstrumenten.

Verhuur van instrumenten

De aanschaf van een kwalitatief goede viool kan nog al eens lastig zijn, want waar moet op gelet worden bij zo’n aankoop en wat is een goede prijs? De heren hebben daarom een verhuurservice in het leven geroepen. Met het verhuren van violen, altviolen en celi brengen zij hun ambacht dichterbij de mens.

Alle strijkinstrumenten die het pand verlaten zijn door Bas en Chaim opgetuigd en nagekeken. Als vanzelfsprekend wordt u geholpen in uw keuze van de juiste maatvoering, welke uiteenlopen van 1/16 tot 4/4.

Bas Maas vioolbouwer Amsterdam

Maak alstublieft een selectie uit een van de bovenstaande categorieën.