Over Mijn Ambacht

Mijn Ambacht is eigenlijk een beetje uw ambacht. Het is namelijk een verzamelwebsite van Nederlandse ambachtslieden die dagelijks noeste arbeid verrichten om het mooist mogelijke zelf met de hand te vervaardigen. Bent u op zoek naar een handgemaakt product? Bent u op zoek naar een specialist met ervaring? Of bent u op zoek naar een authentieke vorm van productie? Op Mijn Ambacht vindt u uw ambacht en brengen wij u samen in contact!

“Bij Mijn Ambacht vindt u authentiek Nederlands handwerk.”

De website van Mijn Ambacht neemt dienst als een online podium voor een ruime selectie aan Nederlandse ambachtslieden, zodat zij beter gevonden worden en direct in contact kunnen komen met de consument.

Op Mijn Ambacht kunt u als bezoeker, binnen een ruime selectie aan Nederlandse ambachtslieden, op zoek gaan naar uw ambacht! Hier kunt u individuele profielen bekijken om zo uw eigen indruk te vergaren van het unieke handwerk, de prachtige producten of de vaak eeuwenoude filosofie van een ambachtsman/vrouw.

“Zoek door een ruime selectie aan Nederlandse ambachtslieden
en vind de specialist die bij u past!”

Voor u als ambachtslied is Mijn Ambacht dus dé plek om direct in contact te komen met uw doelgroep! Hier kunt u met behulp van de meest moderne online tools uw online vindbaarheid vergroten en de consument introduceren aan uw ambacht. Bekijk Onze diensten en zie wat wij voor u kunnen betekenen.