Pak voor sollicitatie

Specificaties

Marcel Marbus

Is specialist op het gebied van maatkleding bij het bedrijf New Tailor. Met een vestiging in Amsterdam en Utrecht worden hier de maatpakken voor de man nog volledig met de hand gemaakt. De kleermakers van New Tailor hebben als doel het perfect passend pak bij de man aan te meten en daarmee de vertaalslag te maken naar een persoonlijk pak. Zie het als een zoektocht naar de balans tussen esthetiek en comfort.

Pak voor sollicitatie

New Tailor in Amsterdam of Utrecht zijn kleermakers die pakken op maat maken. Handgemaakte heren kostuums of een overhemd op maat door gediplomeerde kleermakers.

Maatwerk

Uw ideeën
Eerst een espresso. Als kleermaker meet je een pak aan bij de man en niet andersom. Daarom nemen ze bij New Tailor uitgebreid de tijd om u goed te leren kennen. Het aanschaffen van een maatpak moet eigenlijk toch ook gewoon een feestje zijn! Uw pak wordt vervolgens geheel op maat gemaakt in eigen atelier in Amsterdam of Utrecht. Hierbij heeft u keuze uit de meest fijne wol en de mooiste stoffen.

Procedure

1. Contact
U kunt met Marcel Marbus in contact komen door simpelweg zijn contactformulier in te vullen. Deze is te vinden op zijn persoonlijke pagina of klik hier op Marcel Marbus.

2. Overleg
Eenmaal met Marcel in contact kan het echt beginnen! Samen met de keermaker bespreekt u uw ideeën en persoonlijke wensen met betrekking tot uw pak. Het is namelijk aan de ambachtsman om het pak niet allen bij uw lichaam, maar ook bij uw persoonlijkheid aan te laten sluiten. Eerst de man, dan het pak!

3. Product
Het eindproduct zal vervolgens geleverd worden op het afgesproken moment.

Mocht u vragen hebben over dit product of Marcel Marbus, dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice:

010 - 30 700 68

Product informatie

Dit pak is ideaal bij een sollicitatiegesprek.
Terug naar overzicht