Arty office herenschoenen

Specificaties

Onderhoud

Wij bevelen Saphir universele lotion aan om het leer in conditie te houden. Om de kleur mooi te houden kun je Crème surfine gebruiken.

  • Geschikt voor mannen met reumatische voeten

  • De schoenen bieden ondersteuning bij overbelaste pezen en spieren

  • Bijzondere look, handfinished door de huiskunstenares van La Mer

  • Stijlvolle kantoorsloffen voor de stijlvolle man


Neem gerust contact op met ons

Mocht u vragen hebben over het onderhoud van dit product, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice (010 - 30 700 68).

Op maat gemaakte orthopedische schoen

Dit product is maatwerk. Het ligt ligt dus niet voor u klaar om direct verzonden te worden, maar het wordt speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u het product aanpassen naar uw persoonlijke wensen en zo krijgt u uw perfecte op maat gemaakte Arty office handfinished herenschoenen!

Maatwerk

Uw ideeën
Samen met de ambachtsman bepaald u precies hoe de schoen vorm zal krijgen. Welke kleur? Hoe breed? Hoe hoog? Alles wordt vakkundig opgemeten en uw wensen worden nadrukkelijk besproken.

Ruime materiaalkeuze
Bij La Mer beschikken de ambachtslieden over diverse soorten materiaal. Zo kunt u samen bepalen wat u het mooiste vindt en is iedere schoen van La Mer weer een uniek exemplaar.

Procedure

1. Neem contact met ons op
U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail benaderen. Wij zullen u vervolgens in contact brengen met de ambachtsman die uw paar schoenen zal vervaardigen.

2. Overleg
Bij het contact met de ambachtsman worden uw wensen uitvoerig doorgenomen. Tijdens dit gesprek wordt er tevens een afspraak gemaakt om uw beide voeten vakkundig op te laten meten.

3. Ontwerp
De ambachtsman gaat aan de slag terwijl u rustig thuis kunt wachten op een bericht van La Mer. Het gehele proces zal ongeveer acht weken duren.

Mocht u vragen hebben over dit product, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice (010 - 30 700 68).

Product informatie

Grijze mannen, grijze pakken, saaie schoenen: grijze kantoormassa. Als je stijl en lef hebt, trek je deze coole, enigszins gewaagde schoenen aan onder je strakke pak!

Kun je er ook nog bij vertellen dat ze handfinished zijn door de huiskunstenares van La Mer. In de kleur die jij wenste. Wat je niet hoeft te vertellen, maar waar je wel plezier van hebt is dat ze zijn gemaakt voor reumatische voeten met overbelaste pezen en spieren. Betrapt zul je niet worden, want je loopt als een kievit op deze stijlvolle kantoorsloffen.

Terug naar overzicht