Print op maat

Specificaties

Karakter werkt samen met diverse illustratoren, designers en kunstenaars. Hun werk wordt bij Karakter Prints op ambachtelijke wijze gedrukt en is te koop in de webshop. De komende tijd zal deze lijn verder groeien. Zo werk Karakter momenteel met RegularBoldItalic aan een eigen houten letterpolis (vroeger werd met deze houten letters ook al gedrukt).

Product informatie

Op ambachtelijke wijze maakt Karakter drukwerk. Geboorte- en visitekaartjes krijgen een authentieke uitstraling door het gebruik en de mogelijkheden van de oude persen. Bij Karakter Prints kun je terecht voor diverse soorten opdrachten, van visitekaartje, tot trouwkaart en zelfs posters.

De werkwijze
mail of bel Karakter met jou verzoek, waarna we samen de mogelijkheden en kosten bespreken. Hoewel het authentieke drukkingen vaak uitblinkt in z'n eenvoud, zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit tal van papiersoorten, kun je de zijkanten van het papier een bijzondere kleur geven en kun je kiezen voor diverse afwerkingen, zoals bv een preeg of moet (waarbij er relief in of uit het papier komt).

Vervolgens gaat Karakter Prints met de opdracht aan de slag. Alles wordt met de hand gedaan; het papier gesneden, de drukvorm gemaakt, de inkt gemengd en de pers bediend
Terug naar overzicht