Plafondlamp

Specificaties

  • Afmeting:Ø 30cm en 10cm hoog

  • Lengte:2m lange draad

  • Het materiaal:De skin is gemaakt van plastic lamellen

  • De skin:Vervangbaar en in meerdere kleuren beschikbaar

€ 89,95

Product informatie

Verhaal achter de plafondlamp
Spool is de naam voor een stoere design plafondlamp gemaakt van een lashaspel. Een lashaspel is in eerste instantie een functioneel product dat door een lasser wordt gebruikt en waar lasdraad omheen is gewikkeld. In de staalindustrie is dit een onmisbaar product, wat helaas na elk gebruik wordt weggegooid. Honderden van deze haspels worden dagelijks opgebruikt en belanden op de afvalhoop.

Dit mooie afvalproduct verdient echter beter en vormt dan ook de basis voor een prachtige plafondlamp. Door middel van een skin die beschikbaar is in verschillende kleuren kan de lamp worden aangepast naar elke interieur. De kleur, het rouwe materiaal, de stoere vorm en het duurzame karakter maakt deze lamp een perfecte toevoeging in elk huishouden. Geschikt voor in de keuken, boven het bureau of de eettafel. Alleen, drie naast elkaar of in een bundel: zegt u het maar!

Productie van de plafondlamp
De haspels worden geproduceerd voor de lasmachines. Na gebruik worden deze haspels gebruikt als basis voor de plafondlamp. De fitting en draad wordt vervolgens gemonteerd en tot slot wordt de skin gemaakt van lamellen door een lasersnijmachine.

Gebruik van de plafondlamp
De lamp kan je boven de eettafel ophangen, alleen, in een rijtje van 3, van 4 of meer. Of maak een bundel van drie lampen en creëer hierdoor een speels effect in je woonkamer. De skin kan ook makkelijk vervangen worden door een skin met een andere kleur of stijl.

Terug naar overzicht