Witgouden ring met diamant

Specificaties

Watze van der Wal

Is goudsmid van beroep en gevestigd met zijn atelier in Joure. Een dorp wat van oudsher een rijke geschiedenis heeft aan ambacht. Watze ontwerpt en vervaardigd zijn eigen sieraden. In zijn atelier wordt alles geheel met de hand gesmeden.

Ambacht betekent voor Watze dan ook vakmanschap, dat beheers je of niet.

Witgouden ring met diamant

In het ambacht dorp Joure (Friesland) zit goudsmid Watze van der Wal. Hij smeedt in zijn eigen atelier sieraden van goud, zilver, brons of andere edelmetalen.

Maatwerk

Uw ideeën
Het beroep goudsmid bestaat al sinds jaar en dag. Het maken van een gouden ring heeft dan ook over het algemeen een vaste routine aan werkzaamheden. Met moderne technieken is veel mogelijk, maar voor Watze is traditie belangrijk. Alles wordt hier volledig met de hand vervaardigd.

Procedure

1. Contact
U kunt met Watze van der Wal in contact komen door simpelweg zijn contactformulier in te vullen. Deze is te vinden op zijn persoonlijke pagina of klik hier op Watze van der Wal.

2. Overleg
Eenmaal met Watze in contact kan het echt beginnen! Samen met de goudsmid bespreekt u uw ideeën en persoonlijke wensen. Gezien alles volledig met de hand wordt vervaardigd is niets te gek voor Watze. U kunt letterlijk al uw wensen met betrekking tot uw persoonlijke sierraad in vervulling laten gaan.

3. Product
Het eindproduct zal vervolgens geleverd worden op het afgesproken moment.

Mocht u vragen hebben over dit product of Watze van der Wal, dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice:

010 - 30 700 68

Product informatie

Een ring voor HAAR. Handgemaakt van witgoud, met een glimmende diamant.
Terug naar overzicht