Stempel op maat

Specificaties

Een stempel laten maken van je eigen logo, voor een feest of een speciaal ontwerp? Bij Karakter bestel je stempels van 1x1 tot 20x25 cm. Elke stempel wordt met zorg en met de hand gemaakt.

Product informatie

De stempels worden gemaakt uit polymeerrubber en gemonteerd op een houten blokje met 'sticky foam'. De rubber blijft hier aan kleven, maar is er ook eenvoudig af te halen om bv schoon te maken. De houten blokjes worden gemaakt uit stukken resthout van meubelmaker Just Blocks. Hiermee houdt elke stempel z'n eigen unieke en robuuste uitstraling, terwijl er ook nog eens op een eerlijke manier met afval wordt omgegaan.

Een stempel heeft een authentieke uitstraling en kan je logo nog beter tot zijn recht laten komen. Ook leuk voor bijvoorbeeld geboortekaartjes, save the date kaartjes of als verjaardagscadeau.

Gebruik van de stempel
M'n stempels worden vooral gebruikt voor het drukken op papier. Maak bijvoorbeeld eens je eigen visitekaartje, door papier te bestempelen! Daarnaast kan de stempel voor diverse toepassingen gebruikt worden. Denk aan stempels op hout, op textiel en beton. Ik denk graag met je mee om tot een goede oplossing te komen.

Wil je ook een stempel laten maken?
Via de website van Karakter Prints bestel je eenvoudig je eigen stempel. Stuur jouw ontwerp door en binnen drie dagen wordt de stempel verzonden.
Terug naar overzicht