Vanhulsteijn single speed

Specificaties

Herman van Hulsteijn

Zette in 2009 Nederland weer op de kaart als fietsnatie met zijn eigen fietsmerk Vanhulsteijn. Zijn fietsen worden in Arnhem met de hand gemaakt door een team van diverse specialisten en ambachtslieden. Het roestvrijstalen frame heeft een uniek design dat bijdraagt aan een ieder die wil leven en fietsen in stijl!

Vanhulsteijn single speed

Herman van Hulsteijn is een ambachtsman die racefietsen zelf maakt van staal. Vanhulsteijn is een unieke design fiets gemaakt van roestvrijstaal uit Arnhem.

Maatwerk

Uw idee├źn
Uw Vanhulsteijn fiets wordt volledig met de hand gemaakt in het centrum van Arnhem. De Vanhulsteijn fietsen zijn bijzonder door hun unieke design, welke door een team aan ambachtsmannen volledig met de hand gemaakt wordt in eigen atelier.

Procedure

1. Contact
U kunt met Herman van Hulsteijn in contact komen door simpelweg zijn contactformulier in te vullen. Deze is te vinden op zijn persoonlijke pagina of klik hier op Herman van Hulsteijn.

2. Overleg
Eenmaal met Herman in contact kan het echt beginnen! U brengt een bezoekje aan het atelier in Arnhem of Rotterdam en bepaald samen met de ambachtsman welke maat voor u het beste is. Vervolgens bespreekt u met de framebouwer wat uw persoonlijke wensen zijn en eventuele bijzonderheden.

3. Product
Het eindproduct zal vervolgens geleverd worden op het afgesproken moment.

Mocht u vragen hebben over dit product of Herman van Hulsteijn, dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice:

010 - 30 700 68

Product informatie

Cruise door je stad en geef de mensen wat te kijken!
Terug naar overzicht